top of page
Foto familie_Geert Van de Velde.jpg

OVER NANDA

De rode draad doorheen het concept van Nanda is onze passie voor Kunst. Als de realisatie van een jarenlange droom willen we een plek creëren waar we onze passie kunnen delen met anderen. Nanda is dan ook een zeer persoonlijk verhaal, gelegen in de voormalige woning van moeder en grootmoeder Ferdinanda (Nanda). Het is in de eerste plaats een kunstzinnige ontmoetingsplek in een ongedwongen sfeer, waar je in de organische architectuur en de romantische tuin kan je komen genieten van heerlijke home-made dranken en lekkernijen. Tijdens de expo's in de galerie en de beeldentuin kan je kennismaken met uiteenlopende kunstvormen en kunstenaars.

Maar er is meer… In de wintermaanden bouwen we de galerie om tot "theater Nanda", waar in het kleinste concertzaaltje van Vlaanderen een gevarieerd programma aan muziek- en theatervoorstellingen doorgaat. Ook in de zomer mogen optredens niet ontbreken en gaat de openluchtzaal open in de tuin. Variatie en veelzijdigheid is ons specialiteit, dus als je graag eens uit je comfortzone stapt, zit je bij ons goed!

Nanda is vooral een belevingsplek waar iedereen welkom is en steeds iets nieuws te beleven valt. We hopen jullie dan ook te kunnen blijven verrassen met nieuwe projecten en knotsgekke ideeën!

THE HISTORY

Het verhaal achter Nanda

Nanda is een persoonlijk verhaal, een familieverhaal waarvan de kiem al enkele generaties terug gaat. Ooit een bakkerij en boerderij van de grootouders, huis en thuis van meerdere generaties, zo ook van moeder en grootmoeder Fernanda. Wat een mooier eerbetoon aan haar, onze familie, het huis en zijn geschiedenis kan je geven dan de naam NANDA. 

Het huis werd met respect voor de geschiedenis, maar zonder angst voor vernieuwing helemaal gerenoveerd. Een persoonlijke aanpak van de nieuwe generaties waarmee het huis een nieuwe laag aan zijn geschiedenis kan toevoegen. 

Nanda is een eerbetoon aan de voorouders en tegelijk een plek voor vernieuwing en ontmoeting.

Oma2.jpg

Bedankt voor de inzending!

bottom of page