top of page
Foto familie_Geert Van de Velde.jpg

OVER GALLERY NANDA

De rode draad doorheen het concept van Gallery Nanda is onze passie voor Kunst. Als de realisatie van een jarenlange droom willen we een plek creëren waar we onze passie kunnen delen met anderen. Gallery Nanda is dan ook een zeer persoonlijk verhaal, gelegen in de voormalige woning van moeder en grootmoeder Ferdinanda (Nanda). In het kader van een organische architectuur kan je tijdens de expo's in de galerie en de beeldentuin kennismaken met uiteenlopende kunstvormen en kunstenaars.


Daarnaast is het een kunstzinnige ontmoetingsplek in een ongedwongen sfeer, waar je ook welkom bent voor een drankje in de bar of op het terras in de tuin.

Gallery Nanda is vooral een belevingsplek waar iedereen welkom is en steeds iets nieuws te beleven valt. De tijdelijke projecten geven ons de gelegenheid steeds nieuwe concepten te introduceren en iedereen hopelijk te blijven verrassen. Er is slechts een enkele rode draad: KUNST!

About: About

OVER FRIVOLITEITENKABINET NANDA VZW

Naast de expo’s georganiseerd door Gallery Nanda, worden er andere boeiende en evengoed zotte kunstprojecten ontwikkeld en getoond door de vzw. In de wintermaanden bouwen we de galerie om tot "theater Nanda", waar in het kleinste concertzaaltje van Vlaanderen een gevarieerd programma aan muziek- en theatervoorstellingen doorgaat. Maar ook in de zomer mogen muziek, theater, performances en andere podiumkunsten niet ontbreken en gaat de openluchtzaal open in de tuin. Variatie en veelzijdigheid is ons specialiteit, dus als je graag eens uit je comfortzone stapt, zit je bij ons goed! Jong talent en meer gevestigde waarden een podium bieden en iedereen voor een democratische prijs van al die fantastische artiesten laten genieten dat is onze droom! Want we doen niets liever dan mensen ontvangen voor een fantastische namiddag of avond vol kunst in alle vormen. Net zoals Gallery Nanda is ook het Frivoliteitenkabinet een kunstzinnige ontmoetingsplek waar beleving centraal staat!

Schermafbeelding 2021-09-06 122350.png
About: About
Oma2.jpg

THE HISTORY

Het verhaal achter Nanda

Nanda is een persoonlijk verhaal, een familieverhaal waarvan de kiem al enkele generaties terug gaat. Ooit een bakkerij en boerderij van de grootouders, huis en thuis van meerdere generaties, zo ook van moeder en grootmoeder Fernanda. Wat een mooier eerbetoon aan haar, onze familie, het huis en zijn geschiedenis kan je geven dan de naam NANDA. 

Het huis werd met respect voor de geschiedenis, maar zonder angst voor vernieuwing helemaal gerenoveerd. Een persoonlijke aanpak van de nieuwe generaties waarmee het huis een nieuwe laag aan zijn geschiedenis kan toevoegen. 

Nanda is een eerbetoon aan de voorouders en tegelijk een plek voor vernieuwing en ontmoeting.

About: Welkom
About: Pro Gallery
About: Pro Gallery

Bedankt voor de inzending!

About: Subscribe

Frivoliteitenkabinet Nanda vzw

Drongenstraat 50 - 9160 Lokeren
0765.624.859 / RPR, afdeling Dendermonde
www.gallerynanda.com
info@gallerynanda.com

About: Tekst
bottom of page