Foto familie_Geert Van de Velde.jpg

OVER GALLERY NANDA

De rode draad doorheen het concept van Gallery Nanda is onze passie voor Kunst. Als de realisatie van een jarenlange droom willen we een plek creëren waar we onze passie kunnen delen met anderen. Gallery Nanda is dan ook een zeer persoonlijk verhaal, gelegen in de voormalige woning van moeder en grootmoeder Ferdinanda (Nanda). In het kader van een organische architectuur kan je tijdens de expo's in de galerie en de beeldentuin kennismaken met uiteenlopende kunstvormen en kunstenaars. Ook Belgisch design komt daarbij aan bod.


Daarnaast is het een kunstzinnige ontmoetingsplek in een ongedwongen sfeer, waar je ook welkom bent voor een drankje in de bar of op het terras in de beeldentuin.

Gallery Nanda is vooral een belevingsplek waar iedereen welkom is en steeds iets nieuws te beleven valt. De tijdelijke projecten geven ons de gelegenheid steeds nieuwe concepten te introduceren en iedereen hopelijk te blijven verrassen. Er is slechts een enkele rode draad: KUNST!

 

OVER FRIVOLITEITENKABINET NANDA VZW

Naast de expo’s georganiseerd door Gallery Nanda, worden er andere zotte projecten kunstprojecten ontwikkeld en getoond  door de vzw. In de wintermaanden bouwen we de galerie om tot "theater Nanda", waar in het kleinste concertzaaltje van Vlaanderen een gevarieerd programma aan muziek- en theatervoorstellingen doorgaat. Maar ook in de zomer mogen muziek, theater, performances en andere podiumkunsten niet ontbreken en gaat de openluchtzaal open in de tuin. Variatie en veelzijdigheid is ons specialiteit, dus als je graag eens uit je comfortzone stapt zit je bij ons goed! Jong talent en meer gevestigde waarden een podium bieden en iedereen voor een democratische prijs van al die fantastische artiesten laten genieten dat is onze droom! Want we doen niets liever dan mensen ontvangen voor een fantastische namiddag of avond vol kunst in alle vormen. Net zoals Gallery Nanda is ook het Frivoliteitenkabinet een kunstzinnige ontmoetingsplek waar beleving centraal staat!

P1380235.JPG
 
 

Bedankt voor de inzending!

 

Frivoliteitenkabinet Nanda vzw

Drongenstraat 50, 9160 Lokeren
0765.624.859 / RPR, afdeling Dendermonde
www.gallerynanda.com
info@gallerynanda.com