Foto familie_Geert Van de Velde.jpg

OVER GALLERY NANDA

De rode draad doorheen het concept van Gallery Nanda is onze passie voor Kunst. Als de realisatie van een jarenlange droom willen we een plek creëren waar we onze passie kunnen delen met anderen. Gallery Nanda is dan ook een zeer persoonlijk verhaal, gelegen in de voormalige woning van moeder en grootmoeder Ferdinanda (Nanda). In het kader van een organische architectuur kan je tijdens de expo's in de galerie en de beeldentuin kennismaken met uiteenlopende kunstvormen en kunstenaars. Ook Belgisch design komt daarbij aan bod.

In de wintermaanden bouwen we de galerie om tot "theater Nanda", waar in het kleinste concertzaaltje van Vlaanderen een gevarieerd programma aan muziek- en theatervoorstellingen doorgaat.


Daarnaast is het een kunstzinnige ontmoetingsplek in een ongedwongen sfeer, waar je ook welkom bent voor een drankje in de bar of op het terras in de beeldentuin.

Gallery Nanda is vooral een belevingsplek waar iedereen welkom is en steeds iets nieuws te beleven valt. De tijdelijke projecten geven ons de gelegenheid steeds nieuwe concepten te introduceren en iedereen hopelijk te blijven verrassen. Er is slechts een enkele rode draad: KUNST!

 
 
 

+32 (0) 474 05 22 84

Drongenstraat 50
Lokeren, 9160
België

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Gallery Nanda