top of page
Sitting Duck - Full Band
Sitting Duck - Full Band
21 jun 2024, 20:00
Gallery Nanda,
Drongenstraat 50, 9160 Lokeren, België

za 20 jan

|

Gallery Nanda

Boekvoorstelling "Moeder & kind" - Steve Aernouts

Steve Aernouts schreef Moeder & Kind met de intentie het leven aan te kijken zoals het was. Hoe eerlijker die blik, hoe meer hij eruit kon leren: dat was de gedachte.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Boekvoorstelling "Moeder & kind" - Steve Aernouts
Boekvoorstelling "Moeder & kind" - Steve Aernouts

Tijd en locatie

20 jan 2024, 19:30

Gallery Nanda, Drongenstraat 50, 9160 Lokeren, België

Over het evenement

Steve Aernouts schreef Moeder & Kind met de intentie het leven aan te kijken zoals het was. Hoe eerlijker die blik, hoe meer hij eruit kon leren: dat was de gedachte. En dat willen we nu samen met een publiek doen: kijken naar dat wat is. Om samen te groeien naar een wereld waarin de wonden gelikt zijn, de lessen geleerd en er vol goede moed gebouwd kan worden aan een veel conflictvrijer bestaan. Dat gaan we pogen te doen, samen met jullie. U bent van harte welkom.    

Over Moeder & Kind: 

In een waas van stil verdriet bracht Steve Aernouts het grootste deel van zijn volwassen leven door met ergens niet zijn. Dat was zijn verdedigingsfort dat hij gedurende zijn jeugd om zich heen had gebouwd. Wat zijn moeder niet had, kon ze ook niet geven. Dus werd een bestaan gedrenkt in gebrekkige zelfliefde ook zijn lot.   

“Gelukkig leven we in een tijd waarin veel te leren valt over het wezen van de mens. En dat is wat ik wil doen: leren van ons verleden. Moeder en ik poogden om ons lot te vergeten, maar gelukkig was het leven ons te slim af. Vroeg of laat moest ik kijken naar dat wat was. 

Ik zag twee eenzame zielen die met hun pijn geen blijf wisten. Ik zag een moeder wiens trauma’s ongekend bleven. Ik zag een weg naar vergeving, en die nam ik. Voor ons: een moeder en haar kind.”

*Dit event wordt georganiseerd door "Frivoliteitenkabinet Nanda vzw."

Tickets

  • Toegangsticket

    € 6,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page