top of page
COPAIN COPINE
COPAIN COPINE
Met de prachtige stemmen en gitaren van Copain Copine openen we met deze lokale artiesten het najaarsprogramma bij Nanda!
28 okt 20:00

za 18 nov

|

Gallery Nanda

Frank Boddin solo - Zeg me

'Zeg me' is de titel van de meest recente plaat van Frank. Wanneer hij solo speelt mixt hij zijn eigenzinnige songs af met humor in rake bindteksten. Vinnig, ontwapenend en kritisch!

Frank Boddin solo - Zeg me
Frank Boddin solo - Zeg me

Tijd en locatie

18 nov 20:00

Gallery Nanda, Drongenstraat 50, 9160 Lokeren, België

Over het evenement

Frank Boddin mixt woordkunst in zijn kleinkunst en cabaret met jazzy pianogrooves. Hij maakte zijn eerste liedjes als 9-jarige op de piano en komt uit een muzikaal gezin, met een pianostemmer als vader (en een vader als pianostemmer). Hij studeerde af als cabaretier en acteur aan de Koningstheateracademie van Den Bosch in Nederland. 'Zeg me' is de titel van zijn meest recente plaat, geschreven tijdens de coronajaren. Voor liefhebbers van Kris Debruyne en Spinvis, maar evengoed Solange en Anderson Paak. Wanneer hij solo speelt mixt Frank zijn eigenzinnige songs af met humor in rake bindteksten. Vinnig, ontwapenend en kritisch!

"Gedurfd en toch heel toegankelijk, een eigen identiteit, zowel in songwriting als in arrangementen, nauwkeurig en toch enthousiast gespeeld" (Raf Walschaerts)

"Kleinkunst met de hartslag van pure popmuziek (Bart Steenhaut)

*Dit event wordt georganiseerd door "Frivoliteitenkabinet Nanda vzw."

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

  • Toegangsticket

    € 15,00

    € 15,00

    0

    € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Event
bottom of page