top of page
COPAIN COPINE
COPAIN COPINE
Met de prachtige stemmen en gitaren van Copain Copine openen we met deze lokale artiesten het najaarsprogramma bij Nanda!
28 okt 20:00

vr 01 dec

|

Gallery Nanda

Minomo

Dit trio verlaat al graag eens de platgetreden paden. Ze sleuren je mee op een avontuur, dat nu eens rauw en donker aanvoelt en dan weer als een hypnotiserende mantra.

Minomo
Minomo

Tijd en locatie

01 dec 20:00

Gallery Nanda, Drongenstraat 50, 9160 Lokeren, België

Over het evenement

Het melancholische Minomo - wat ‘watervlakte’ betekent in het Japans - brengt atmosferische droompop/altfolk met een vleugje mystiek. Dit trio verlaat al graag eens de platgetreden paden. Zowel de lyrics, die soms in het Engels, maar even goed in het Nederlands of Japans kunnen zijn, als het instrumentarium - bevreemdende geluiden, soundscapes en effecten - roepen een bitterzoete, magische wereld op waar niets is wat het lijkt. Zwevende vioolklanken en dreigende bastonen sleuren je mee op een avontuur, dat nu eens rauw en donker aanvoelt en dan weer als een hypnotiserende mantra of een melodieus slaapliedje. Tijdens deze etherische trip haalt Minomo je uit je comfortzone, met verrassende akkoorden, experiment en een poëtische gelaagdheid, langs uitgestrekte, mistige vlakten, naar de mysterieuze zeebodem of de chaos in je eigen hoofd, maar de warme stem van Marieke leidt je feilloos weer naar bekender terrein. Als je je laat ontvoeren door dit trio, doe dit dan best bij zonsopgang of zonsondergang.   

Met: Marieke De Keukelaere - zang, gitaar, (dwars)fluit 

Sarah Vlerick - viool, keys, backing vox 

Carlo Thompson - bas, backing vox

*Dit event wordt georganiseerd door "Frivoliteitenkabinet Nanda vzw."

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

  • Toegangsticket

    € 14,00

    € 14,00

    0

    € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Event
bottom of page