top of page
De Belichaming en het delen van Absolute Waarheid - Zlatko Kanda "Soul Guide"
De Belichaming en het delen van Absolute Waarheid - Zlatko Kanda "Soul Guide"
31 mei 2024, 19:00
Gallery Nanda,
Drongenstraat 50, 9160 Lokeren, België

za 04 mei

|

Gallery Nanda

Try-Out Verlicht mij - Veerle Malschaert

Veerle is op de vlucht van thuis en even uit het systeem gaan lopen. Happend naar adem, zoekt ze rust in een wereld die doordraait. Ze zit in een energie crisis. Ze gaat zich niet isoleren, maar wel opladen. Hier en nu, samen met u.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Try-Out Verlicht mij - Veerle Malschaert
Try-Out Verlicht mij - Veerle Malschaert

Tijd en locatie

04 mei 2024, 20:00

Gallery Nanda, Drongenstraat 50, 9160 Lokeren, België

Over het evenement

Veerle is op de vlucht van thuis en even uit het systeem gaan lopen. Happend naar adem, zoekt ze rust in een wereld die doordraait. even weg van alles, want ’t is er allemaal over. Over prikkeld, over belast, over bevraagd, over gestresst, over bepamperd, over pubert, over werkt, over-leefd. Ze zit in een energie crisis, want ze heeft zichzelf niet gespaard. Ze gaat zich niet isoleren, maar wel opladen. Hier en nu, samen met u. Gaat ze haar tent opslaan. Op zoek naar verlichting.

Veerle Malschaert hoeft geen introductie meer. Ze is een vaste waarde in het comedy en theater landschap en uniek in haar genre. Er is geen comédienne oprechter en autenthieker, ze schuwt geen kwetsbaarheid of taboe’s, er zijn geen comedyshows helender en troostende dan de hare. Malschaert toont show na show haar eigen (tragi)komische struggle door het leven en geeft je zo persoonlijk ‘the best and funniest way to survive life’. Je herkent niet enkel keihard jezelf en je eigen battles, maar ze laat je er nog veel harder mee lachen. Ze geeft geeft lucht en verlicht je leven, op zijn minst voor even. Veerle Malschaert, een must see voor iedereen die meer dan alleen maar comedy wil.

*Dit event wordt georganiseerd door "Frivoliteitenkabinet Nanda vzw."

Tickets

  • Toegangsticket

    € 15,00
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page