+324 74 05 22 84

Drongenstraat 50
Lokeren, 9160
België

©2019 by Gallery Nanda

THEATER EN MUZIEK

Regelmatig organiseren wij theatervoorstellingen en concerten. Aangezien deze doorgaan in de galerij, zijn de plaatsen beperkt en is het aangeraden te reserveren. Dit kan via mail: info@gallerynanda.com of telefonisch: +324 74 05 22 84. De deuren gaan steeds open 1 uur voor aanvang van de voorstelling.

WIM CLAEYS SPEELT “ZWARTZAK”

Zaterdag 7 december 2019
20:00

Na het succes vorig jaar herneemt Wim Claeys zijn voorstelling Zwartzak bij Gallery Nanda. Pakkend, ontroerend en uniek in zijn soort. Wim Claeys brengt het verhaal van zijn vader tijdens WOII en hoe hij later als kleine jongen zelf omging met diens verleden.

“Welkom in mijn jeugd, welkom in mijn versie van zijn verhaal.” - Wim Claeys

Coaching: Ineke Nijssen en Raf Walschaerts (Kommil Foo)

Muziek: Ward Snauwaert

Tickets €16

"CHANSONS TRIPTIQUE"
WOUTER VANDENABEELE (VIOOL)
SARA SALVÉRIUS (ACCORDEON)
LODE VERCAMPT (CELLO)

Zaterdag 14 december 2019
20:00

In Chansons Tryptique kijkt Wouter Vandenabeele terug op 10 jaar muzikale reizen. Sober, melancholisch en mijmerend dompelt Wouter de luisteraar onder in een wereld waar geen lands-, genre-, of cultuurgrenzen bestaan, waar men even stil kan staan, achteruitblikken over wat is geweest en dromen over wat nog komen kan. Het avontuur, het samenspel en vooral de melancholie zorgen er samen voor dat je je als luisteraar volledig overgeeft aan deze bijzondere muzikale reis.

€16

“NOG STEEDS MENEER PAULINE EN PAULETTE”
LIEVEN DEBRAUWER EN MARC MAES

Zondag 12 januari - 16:00

Velen denken bij de naam Lieven Debrauwer enkel aan die succesregisseur van  Vlaamse cultfilms zoals "Pauline & Paulette", maar eigenlijk was het altijd al Lieven's ambitie om op de scène te staan. "Als jongetje van 12 was het NIET mijn droom om filmmaker te worden maar theaterspeler, ik had op zolder geen cinema maar een theater!".

In "Nog steeds meneer Pauline & Paulette" brengt Lieven Debrauwer onder begeleiding van Marc Maes aan de piano een Nederlandstalig liedjesprogramma samengesteld uit ware pareltjes uit ons collectieve geheugen. Onder meer  onvergetelijke Nederlandse cabaretnummers zoals de "Tango van het blote kontje" of "Margootje" passeren de revue. Tussendoor vertellingen over en soms zelfs mèt Toon Hermans, Wim Sonneveld, Annie MG Schmidt, Jasperina de Jong,..

Op het theater voelt Lieven Debrauwer zich als een vis in het water en is hij de koning te rijk.
En nog gelukkiger als ook u in de zaal zit!

Tickets €18

"GALLERY NANDA GOES CLASSIC"
ELS COOMAN (PIANO)
MIEKE DE BLIECK (SOPRAAN)
MIEKE DE LAURÉ (CELLO)

Zondag 26 januari - 16:00

Na het prachtige concert van dit muzikaal trio vorig seizoen, nodigen we hen graag weer uit voor een concert bij Gallery Nanda. Ditmaal staan Franz Schubert en Robert Schumann op het programma. Een namiddag vol romantische muziek om bij weg te dromen...

Tickets €16

TRIO DAHIN
ILZE DE MAEYER (PIANO)
JAN VAN DUFFEL (HOORN)
KELLY POUKENS (SOPRAAN)

Zondag 9 februari - 16:00

We zijn altijd onderweg, steeds dromend van mooier, beter, “groener gras aan de andere kant van de heuvel”… Of zoals Goethe het formuleerde:

Kennst du das Land, wo die Zitronen blühn,

Im dunkeln Laub die Goldorangen glühn,

Ein sanfter Wind vom blauen Himmel weht,

Die Myrte still und hoch der Lorbeer steht?

Kennst du es wohl? Dahin!

Dahin möcht’ ich mit dir,

O mein Geliebter, ziehn.


Trio Dahin neemt jullie graag mee op een wonderlijke reis doorheen een wereld waarin klanken verworden tot kleuren. Onderweg leren pratende dieren ons wijze lessen, laat de prachtige vermenging van hoorn en stem ons als het ware zweven  op een regenboog van muziek zonder woorden, worden we ondergedompeld in de nostalgische sfeer van de vroeg-romantische salons en proeven we van de eenvoudige schoonheid van de Keltische traditie.

€16

FOLKY TUNES, GENTSE LIEDJES EN PROGRAMMA OP VRAAG
HUISKAMERCONCERT WIM CLAEYS

Zondag 1 maart - 16:00

Tijdens het huiskamerconcert van Wim Claeys trakteert hij u graag op een scala aan folknummers. Maar ook de Gentse liedjes waarmee Wim door Vlaanderen trekt mogen we niet vergeten. Zelf een voorkeursnummer? Zeker dat dat kan! Ambiance verzekerd op zondagnamiddag!​

€12

DONKERE VLAAMSE VERHALEN DIE DE WERELD OVERGINGEN
VEERLE ERNALSTEEN (VERTELSTER)
MUZIKALE JAZZBEGELEIDING:
PETER VERBERCKMOES EN PATRISKÉ

Zaterdag 14 maart - 20:00

Veerle Ernalsteen neemt je mee in rasechte volksverhalen en sprookjes vol deugnieterij, bizarre gewoonten en magie. Ze spelen zich niet zozeer af in de stad maar op den buiten. In een tijd toen het ’s nachts nog donker was, er plaaggeesten huisden in het water en er vreemde stemmen kwamen uit het woud, … Lekker donker en sensueel en toch ook grappig en om te koesteren. Met muzikale begeleiding en jazzy intermezzo's door Peter Verberckmoes en Patriské.

€12

 

ARCHIEF

"ANKERMAN" - JOHAN TERRYN (TRY-OUT)

16 november 2019

TRISTAN DRIESSENS EN ROBBE KIECKENS

9 november 2019

MYRDDIN DE CAUTER (GITAAR) & IMRE DE CAUTER (CELLO)

26 oktober 2019

HOLLYOOD HITCHCOCK DOOR LIEVEN DEBRAUWER

21 augustus 2019

"BLUE SILENCE" TRISTAN DRIESSENS EN ROBBE KIECKENS

14 april 2019

GALLERY NANDA GOES CLASSIC
ELS COOMAN (PIANO)
MIEKE DE BLIECK (SOPRAAN)
MIEKE DE LAURÉ (CELLO)

30 maart 2019

"FROM BROADWAY À PARIS"
LIEVEN DEBRAUWER & MARC MAES

9 maart 2019
10 maart 2019

CONCERT MAKIS BAKLATZIS (VIOOL) EN GIANNIS KARAKALPAKIDIS (GITAAR)

7 maart 2019

WIM CLAEYS SPEELT ZWARTZAK

5 januari 2019

IJZER DOOR WIM CLAEYS

15 december 2018 - 20:00