+324 74 05 22 84

Drongenstraat 50
Lokeren, 9160
België

©2019 by Gallery Nanda

TENTOONSTELLINGEN

We hebben weer veel plannen voor volgend jaar en zijn volop bezig weer enkele boeiende expo's te organiseren met even boeiende kunstenaars. Houdt deze pagina zeker in de gaten, we keep you posted!

 

AFGELOPEN TENTOONSTELLINGEN

Les_rêves_d'antan__140x200__€5900.jpg
Knipsel.PNG

EXPO GUIDO LEGRAND

28 september t.e.m. 20 oktober 2019

De schilderijen ets etsen van Guido Legrand zijn als reflecties van de kunstenaar op de maatschappij en in bredere zin op het leven. Zijn kunst wordt gekenmerkt door diepzinnige betekenissen, waar de vaak poëtische en veelbetekenende titels getuige van zijn. Met zijn kleurgebruik evoceert hij een innerlijke wereld waar iedere toeschouwer zich een stukje in herkent. Hoe langer men stilstaat bij zijn werk, hoe gelaagder het zal  blijken te zijn en hoe meer betekenissen erin vervat liggen.

EXPO: HANDMADE BELGISCH DESIGN

12 juni t.e.m. 18 augustus 2019

In de zomer van 2019 was in de galerij het werk te zien van maar liefst twaalf Belgische designers! 
Deelnemende designers: Ann Van Vlierberghe/Annie Leynen/Ben Antrop Daan Bergers/Els Martens/Fernand Erveraert/Fie Malem/Isabelle Anthoon (AsibyIsa)/Martine Eechaute (Mazoètti)/Saar Swinters/Sarah Mannaert/Serena Wuytack

_De vlucht van de kleine Icarus_ (Jul Vu
Beeld.PNG

OPEN TUINEN WEEKEND

Zaterdag 29 & zondag 30 juni

Dit jaar nam Gallery Nanda voor het eerst deel aan het Open tuinen weekend. In de romantische landschapstuin was het werk van Ben Antrop, Bram Eliaert en Jul Vuylsteke te zien. Ook de expo in de galerij van Ben Antrop & Vera Van de Casteele opende nog een laatste weekend de deuren.

EXPO BEN ANTROP EN VERA VAN DE CASTEELE

3 mei t.e.m. 2 juni 2019

Het conceptuele mixed-media werk van siersmid Ben Antrop combineert wonderlijk met de delicate en warme uitstraling van de textiele werken van Vera Van de Casteele. Ook de beeldentuin opende weer zijn deuren met werk van Ben Antrop, Bram Eliaert en Jul Vuylsteke.

IMG_3494_edited_edited.jpg
1._Namaqualand_Springtime_Wonderland_-_9

EXPO BRAM ELIAERT EN JANICE THYS

26 oktober t.e.m. 2 december 2018

De elegante en intimistische bronzen sculpturen van Bram Eliaert werden versterkt, maar contrasteerden gelijktijdig  met de krachtige kleuren en expressiviteit van de olieverfschilderijen en mixed-media werken van Janice Thys.

SIMONNE DE VISSCHER: SOLOTENTOONSTELLING NATUURIMPRESSIES IN OLIEVERF

29 juli t.e.m. 19 augustus 2018

Tijdens de zomer van 2018 kon je bij Gallery Nanda kennismaken met de natuurimpressies in olieverf van kunstenares Simonne De Visscher. Van idyllische plekjes in Vlaanderen tot impressionante landschappen uit Zuid-Afrika die de kunstenares ter plaatse maakte tijdens haar reizen over de hele wereld.

IMG_1225.jpg
"Acrboatie" (brons)

POP-UP PORTRETATELIER PETIT-MONTMARTRE IN DE BEELDENTUIN MET ZOMERBAR

29 juli t.e.m. 19 augustus

In de zomer was iedereen tijdens de tentoonstelling van Simonne De Visscher in de galerij eveneens welkom in de beeldentuin. In het openlucht  pop-up portretatelier kon iedereen zich door verschillende tekenaars laten portretteren. Live gitaarmuziek en een drankje uit de zomerbar mochten uiteraard niet ontbreken!

SOLOTENTOONSTELLING JUL VUYLSTEKE

19 mei t.e.m. 10 juni 2018

Met de tentoonstelling van kunstenaar Jul Vuylsteke waren we aan ons proefstuk toe en startten we onze boeiende reis met Gallery Nanda. De bezoekers konden zich laten meevoeren doorheen het prachtige bronzen universum van de kunstenaar met figuratieve sculpturen die de galerij en de beeldentuin tijdelijk bevolken.

Interesse in afgelopen tentoonstellingen? Contacteer ons en wij helpen je graag verder.