Binnen - (c) Guillaume Decock-18.jpg

EXPO @GALLERY NANDA

Ready to explore some art? Check them out!

 

EXPO FRANKLIEN

12/02 -> 21/03/2021

Deze expo kon helaas niet doorgaan dit najaar, maar we geven niet op. Met een bang hartje maar met volle goesting doen we een nieuwe poging en hopen met dit fantastische kunstenaarsduo ons nieuwe artistieke jaar in te zetten!

Nog niet eens zo lang geleden startten Frank Leemans en Eveline Carpentier een bijzonder project, een intense samenwerking. Hij het metaal, zij de verf. Uit deze kruisbestuiving groeide Franklien als samensmelting van hun talenten. De bijzondere combinatie van schilderijen met metalen sculpturen zorgt voor een zeer vernieuwende kunst, noch schilderij, noch sculptuur. Achter al hun werken schuilt steeds een bijzonder verhaal dat enkel verteld wordt door de combinatie van hun beide inbreng en creëren zo hun unieke eigen universum in ieder werk.​

“We starten vanuit een idee. Het resultaat is zoveel meer dan dàt waarmee we begonnen. Dat is het mooie van samenwerken. Je komt tot iets wat je nooit alleen had kunnen bedenken.”

Openingsuren
12/02 t.e.m. 21/03/2021
Open iedere zondag van 14:00 tot 19:00

Nocturnes
Vrijdag 12 februari
Vrijdag 5 maart
Vrijdag 19 maart
Telkens van 19:00 tot 22:00

WAT ER AL TE ZIEN WAS @GALLERY NANDA

Buiten - (c) Guillaume Decock.jpg

GROEPSEXPO ZOMER 2020

Deelnemende kunstenaars:
Ben Antrop - Geert Colpaert - Hans Van Hilst - Hugo Azcuy Castillo
Jan Leenknegt - Jul Vuylsteke - Serena Wuytack - Trees De Brabander

EXPO GUIDO LEGRAND

De schilderijen ets etsen van Guido Legrand zijn als reflecties van de kunstenaar op de maatschappij en in bredere zin op het leven. Zijn kunst wordt gekenmerkt door diepzinnige betekenissen, waar de vaak poëtische en veelbetekenende titels getuige van zijn. Met zijn kleurgebruik evoceert hij een innerlijke wereld waar iedere toeschouwer zich een stukje in herkent. Hoe langer men stilstaat bij zijn werk, hoe gelaagder het zal  blijken te zijn en hoe meer betekenissen erin vervat liggen.

Les_rêves_d'antan__140x200__€5900.jpg
Knipsel.PNG

HANDMADE BELGISCH DESIGN

In de zomer van 2019 was in de galerij het werk te zien van maar liefst twaalf Belgische designers! 
Deelnemende designers: Ann Van Vlierberghe/Annie Leynen/Ben Antrop Daan Bergers/Els Martens/Fernand Erveraert/Fie Malem/Isabelle Anthoon (AsibyIsa)/Martine Eechaute (Mazoètti)/Saar Swinters/Sarah Mannaert/Serena Wuytack

BEN ANTROP EN VERA VAN DE CASTEELE

Het conceptuele mixed-media werk van siersmid Ben Antrop combineert wonderlijk met de delicate en warme uitstraling van de textiele werken van Vera Van de Casteele. Ook de beeldentuin opende weer zijn deuren met werk van Ben Antrop, Bram Eliaert en Jul Vuylsteke.

Beeld.PNG
IMG_3494_edited_edited.jpg

BRAM ELIAERT EN JANICE THYS

De elegante en intimistische bronzen sculpturen van Bram Eliaert werden versterkt, maar contrasteerden gelijktijdig  met de krachtige kleuren en expressiviteit van de olieverfschilderijen en mixed-media werken van Janice Thys.

SIMONNE DE VISSCHER
NATUURIMPRESSIES IN OLIEVERF

Tijdens de zomer van 2018 kon je bij Gallery Nanda kennismaken met de natuurimpressies in olieverf van kunstenares Simonne De Visscher. Van idyllische plekjes in Vlaanderen tot impressionante landschappen uit Zuid-Afrika die de kunstenares ter plaatse maakte tijdens haar reizen over de hele wereld.

1._Namaqualand_Springtime_Wonderland_-_9
"Acrboatie" (brons)

EXPO JUL VUYLSTEKE

Met de tentoonstelling van kunstenaar Jul Vuylsteke waren we aan ons proefstuk toe en startten we onze boeiende reis met Gallery Nanda. De bezoekers konden zich laten meevoeren doorheen het prachtige bronzen universum van de kunstenaar met figuratieve sculpturen die de galerij en de beeldentuin tijdelijk bevolken.

Interesse in het werk van een van de kunstenaars waarmee we reeds samenwerkten? Contacteer ons gerust en wij helpen je graag verder.


 
 

+32 (0) 474 05 22 84

Drongenstraat 50
Lokeren, 9160
België

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Gallery Nanda