top of page
Binnen - (c) Guillaume Decock-18.jpg

EXPO @GALLERY NANDA

Ready to explore some art? Check them out!

Expo: Vorige tentoonstellingen
92.jpg

EXPO LIEVE VAN IMMERSEEL
I.S.M. HET KINDERKANKERFONDS

22/09 -> 22/10

Lieve Van Immerseel, internationaal bekend, heeft vele jaren in Frankrijk gewoond en gewerkt, waarna ze is teruggekeerd naar de roots van haar echtgenoot in Steendorp-Temse. De kunstenares, dochter van kunstschilder-illustrator-glazenier Frans Van Immerseel (1909-1978), besloot enkele jaren geleden een groot gedeelte van haar privécollectie te schenken aan vzw Kinderkanderfonds.

Het is een bijzondere expo, van eind september tot eind oktober zal een selectie van deze gedoneerde werken te zien zijn bij Nanda. Met de opbrengst van de expo steunen we het Kinderkankerfonds.

Open iedere zondag 14:00 - 19:00
Opening vrijdag 22/09 19:00 - 22:00
Finissage vrijdag 20/10 19:00 - 22:00

WAT ER AL TE ZIEN WAS @GALLERY NANDA

Flyer - Expo Beeldentuin A6 (Voorkant)_edited_edited.jpg

GROEPSEXPO ZOMER 2023

Deelnemende kunstenaars:
Ben Antrop - Jan Leenknegt - Jul Vuylsteke
Kristin Van Nuffel - Latife Birenheide
Manuel Y Punto - Pat Riské - ZUZ

EXPO JURGEN DE SMEDT

Een selectie zwart-wit werken van onze lokale kunsttrots Jurgen De Smedt!

IMG_8606.jpg
Flyer - Expo Beeldentuin A6 (Voorkant).png

GROEPSEXPO ZOMER 2022

Deelnemende kunstenaars:
Ans Dhondt - Ben Antrop - Geert Colpaert 
Jan Leenknegt - Kristien Van Nuffel
Manuel Y Punto - Natalie Pleis - Pat Riské
Riet De Bakker - Sarah De Geyter
Trees De Brabander

EXPO HUGO AZCUY CASTILLO

“Ik word geïnspireerd door de natuur - wat zij mij toont en geeft -, mijn dromen, mijn persoonlijke ervaringen, de literaire en filosofische werken die ik lees, muziek die mij raakt… Ik wil door mijn werk in het innerlijk van de dingen doordringen, de geest tonen van al wat leeft en is, zichtbaar en onzichtbaar, wat beneden is en wat boven, en de toeschouwer uitnodigen om op deze reis met mij mee te gaan.”

03 AUTO YO - LITOGRAFIA 100 x 70 CM 2005.jpg
Expo en beeldentuin NANDA - (c) Guillaume Decock-03.jpg

EXPO ZUZ

Het werk van Zuz oogt rauw en direct. Zowel door het materiaalgebruik zoals metaal, glas, veren en hout, maar ook door de thema's van vergankelijkheid en verval die vaak terugkomen en waarmee de ze ons een spiegel wil voorhouden. Ze toont hoe de mens de natuur uitbuit en volledig consumeert. Het materiaal, afval, objets–trouvés, krijgen opnieuw betekenis door de verbeeldingskracht van de kunstenares.

BEELDENTUIN 2021

Deelnemende kunstenaars:
Ben Antrop - Bram Eliaert - Geert Colpaert
Hans Van Hilst - Jan Leenknegt
Jul Vuylsteke - Manuel Y Punto - Zuz

Expo en beeldentuin NANDA - (c) Guillaume Decock-70.jpg
scorsese.jpg

EXPO FRANKLIEN

Nog niet eens zo lang geleden startten Frank Leemans en Eveline Carpentier een bijzonder project, een intense samenwerking. Hij het metaal, zij de verf. Uit deze kruisbestuiving groeide Franklien als samensmelting van hun talenten. De bijzondere combinatie van schilderijen met metalen sculpturen zorgt voor een zeer vernieuwende kunst, noch schilderij, noch sculptuur.

GROEPSEXPO ZOMER 2020

Deelnemende kunstenaars:
Ben Antrop - Geert Colpaert - Hans Van Hilst - Hugo Azcuy Castillo
Jan Leenknegt - Jul Vuylsteke - Serena Wuytack - Trees De Brabander

Buiten - (c) Guillaume Decock.jpg
Les_rêves_d'antan__140x200__€5900.jpg

EXPO GUIDO LEGRAND

De schilderijen ets etsen van Guido Legrand zijn als reflecties van de kunstenaar op de maatschappij en in bredere zin op het leven. Zijn kunst wordt gekenmerkt door diepzinnige betekenissen, waar de vaak poëtische en veelbetekenende titels getuige van zijn. Met zijn kleurgebruik evoceert hij een innerlijke wereld waar iedere toeschouwer zich een stukje in herkent. Hoe langer men stilstaat bij zijn werk, hoe gelaagder het zal  blijken te zijn en hoe meer betekenissen erin vervat liggen.

HANDMADE BELGISCH DESIGN

In de zomer van 2019 was in de galerij het werk te zien van maar liefst twaalf Belgische designers! 
Deelnemende designers: Ann Van Vlierberghe/Annie Leynen/Ben Antrop Daan Bergers/Els Martens/Fernand Erveraert/Fie Malem/Isabelle Anthoon (AsibyIsa)/Martine Eechaute (Mazoètti)/Saar Swinters/Sarah Mannaert/Serena Wuytack

Knipsel.PNG
Beeld.PNG

BEN ANTROP EN VERA VAN DE CASTEELE

Het conceptuele mixed-media werk van siersmid Ben Antrop combineert wonderlijk met de delicate en warme uitstraling van de textiele werken van Vera Van de Casteele. Ook de beeldentuin opende weer zijn deuren met werk van Ben Antrop, Bram Eliaert en Jul Vuylsteke.

BRAM ELIAERT EN JANICE THYS

De elegante en intimistische bronzen sculpturen van Bram Eliaert werden versterkt, maar contrasteerden gelijktijdig  met de krachtige kleuren en expressiviteit van de olieverfschilderijen en mixed-media werken van Janice Thys.

IMG_3494_edited_edited.jpg
1._Namaqualand_Springtime_Wonderland_-_9

SIMONNE DE VISSCHER
NATUURIMPRESSIES IN OLIEVERF

Tijdens de zomer van 2018 kon je bij Gallery Nanda kennismaken met de natuurimpressies in olieverf van kunstenares Simonne De Visscher. Van idyllische plekjes in Vlaanderen tot impressionante landschappen uit Zuid-Afrika die de kunstenares ter plaatse maakte tijdens haar reizen over de hele wereld.

EXPO JUL VUYLSTEKE

Met de tentoonstelling van kunstenaar Jul Vuylsteke waren we aan ons proefstuk toe en startten we onze boeiende reis met Gallery Nanda. De bezoekers konden zich laten meevoeren doorheen het prachtige bronzen universum van de kunstenaar met figuratieve sculpturen die de galerij en de beeldentuin tijdelijk bevolken.

"Acrboatie" (brons)

Interesse in het werk van een van de kunstenaars waarmee we reeds samenwerkten? Contacteer ons gerust en wij helpen je graag verder.


Expo: Past Exhibitions
Expo: Subscribe
bottom of page