top of page
Sitting Duck - Full Band
Sitting Duck - Full Band
21 jun 2024, 20:00
Gallery Nanda,
Drongenstraat 50, 9160 Lokeren, België

vr 31 mei

|

Gallery Nanda

De Belichaming en het delen van Absolute Waarheid - Zlatko Kanda "Soul Guide"

Een interactieve lezing met het thema ‘spirituele’ interactie en de belichaming van ware wijsheid en bewustzijn.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
De Belichaming en het delen van Absolute Waarheid - Zlatko Kanda "Soul Guide"
De Belichaming en het delen van Absolute Waarheid - Zlatko Kanda "Soul Guide"

Tijd en locatie

31 mei 2024, 19:00

Gallery Nanda, Drongenstraat 50, 9160 Lokeren, België

Over het evenement

Op deze avond stelt Zlatko zich open voor het delen van wat het meest ‘bruikbare’ is op gebied van het verkrijgen van innerlijke inzichten. Gericht op de Ziel en het Totale Mens-Zijn. Er zullen ook vragen gesteld worden, wellicht van heel nieuwsgierige- en ‘direct-kritische’ aard. Betrokkenheid in Eenheid zal Zlatko zijn vibratie delen met de mensen om zich heen en worden thema’s van het Bestaan, de Ware Connectie en de Samenhang van het Geheel besproken. Het beloofd een ‘magische’ avond te worden waarbij openheid en verbinding centraal staan.

Zlatko is een geboren paragnost, een Zielen-Gids, die heel graag deelt vanuit de verbinding met de Goddelijke Elegantie. Het delen vanuit een open-hart, pure vreugde en kalmte zal Zlatko als extraatje ons inleiden met een ‘’meditatieve’’ ervaring door middel van een geluidsresonantie - er wacht een bijzondere reis voor de ziel op ons.

“When the Being is free from the illustion of obstacles, infinite possibilities are born”

Lezing €25pp

Ook is er een kans om 1-op-1 consulten aan te vragen bij Zlatko op zaterdag 1 & zondag 2 juni. Het gaat om diepe psychologische, spirituele (mediamieke) en leidinggevende consulten. Daarnaast biedt Zlatko ook de mogelijkheid om de Zielen Mandala te creëren. Voor een afspraak voor deze consulten kan je mailen naar info@gallerynanda.com.

Leidinggevend Consult

De executive coachingsessies van Zlatko Kanda zijn bedoeld om u ten goede te komen, vooral als u een leidinggevende bent die een leiderschapspositie bekleedt. Bij het creëren van deze één-op-één sessie ligt de nadruk op het vergroten van uw prestaties, (zelf)bewustzijn en het diepgaand helpen bereiken van onaangeboorde en onbegrensde niveaus van succes.

In deze sessie geeft Zlatko:

- Een verscheidenheid aan authentieke strategieën - Gedragstechnieken

- Effectieve structuren en sterke fundamenten - Efficiëntie en communicatie

- Optimalisatie om de uitvoerende prestaties te maximaliseren - Uitgebreid zicht en algemeen begrip

Duur: 1 hour - prijs uitwisseling €85

Intuitive Coaching

Via deze sessie biedt Zlatko kristalheldere begeleiding, zielenkennis, advies voor je zelfontwikkeling, levensverbetering en effectieve oplossingen voor uitdagingen. Je ontvangt directe instructies over hoe je een hoger bewustzijnsniveau kunt bereiken. Zlatko maakt gebruik van de wijsheid van je ziel via zijn heel uitgebreide en natuurlijke intuïtie en helderziende vermogens. (Mediumschap ook mogelijk). Daarvoor worden er berichten gedeeld die je bevestigingen bieden, een hoger perspectief op je eigen wetendheid en doelgerichtheid. Je ontvangt op unieke wijze, op uw bewustzijnsniveau, datgene wat in het hoogste goed voor jouw menselijkheid het meest bruikbare functioneert.

Duur: 30 minuten / 1 uur | prijs uitwisseling 30 min = €35 / 1 uur = €70

Zielen Mandala

In deze diepgaande en heel meditatief-creatieve sessie, stemt Zlatko zich af op je Ziel en ontvangt hij ijverig de informatie in kleuren en vormen. Op dat moment van resonantie begint Zlatko deze vormen te tekenen en met de betreffende vibraties de kleuren te combineren tot een ‘mandala’, een geometrische vorm in zijn geheel. Dit betekent dat het een representatie is van je Ziel, waardoor je oneindig veel mogelijkheden hebt om te (her)verbinden met jouw hoogste potentieel. Daarnaast wordt de psychologie van kleur, vorm en getal gepresenteerd.

Duur: 1 tot 1.5 uur - prijsuitwisseling €200

Deel dit evenement

bottom of page